sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

juoksua ja ruokaa

Lauantaina heräsin uutta intoa täynnä!


Aamulla olin yksin kotona, joten paistoin lättyjä!! Yritin olla mukaterveellinen ja oli siis myös marjoja ja banaania mukana. Tosin toi nutella nyt kröhöm ei oo mitään terveellistä. Eikä rasvassa paistetut lätytkään. Kuva onnistuneesti huijaa, että niitä olisi ollut vain yksi. Totuus on jotain muuta.




Kun lätyt oli vähän sulaneet mahassa (ei kyl tarpeeksi) niin päätin lähtee vuoden ensimmäiselle ulkolenkille. Mun asu oli ihan sopiva ottaen huomioon sään (älkää kertoko Tonjelle et varastin sen juoksupöksyt), koska aamulla oli satanut lunta. Se kyllä suli heti, mutta kuitenkin oli sen verran kylmä että hengitys huurusi. Aluksi aattelin et korvat jäätyy mutta kyllähän siinä alkoi soijaa pukkaa. Puhuin itsekseni ennen lähtöä ääneen itselleni ja sanoin että älä ota paineita, voit juosta vaikka 15 minuuttia. Se lopulta kuitenkin venyi 1h 30 minuutiksi, oon aika ylpeä! En tunne Chelttist nii kauheen hyvin, mutta kyl mä ihan hyvin onnistuin juoksemaan ympäriinsä eksymättä. Kyllä huomaa et verrattuna viimekesän juoksemiseen sujui iha sairaan hyvin, kiva huomata et salilla käynnistä on ollut jotain hyötyä.


Ennen kuin lähdin Izzielle päätin syödä jottain, ja jääkaapistä ja jämistä kokkasin tuollaista:) toi liha on siis pekonia, mikä on täällä aivan erilaista kuin Suomen pekoni. Tää on sellasta paksua.

Izziel ei mitään erityistä, katseltiin vähän leffoi ja leikittin sen koiran kanssa. Ja syötiin sipsei ja pitsaa. Tänään aamulla Izzien äiti teki meil aamupalaa sänkyyn ja myöhemmin vielä sunday roastia. Ja suklaakakkua. Mun kohtaloksi koitui et heti kun tulin kotiin niin piti vielä syödä toinen roasti, koska en kehdannut sanoo et olin syönyt jo. Ja vielä mansikoita kermavaahdolla.

Olipas ruokapainotteinen postaus. Hauskaa viikkoa teille, meitsi jatkaa lomailua! :)

3 kommenttia:

  1. toi lättyateria näyttää syötävän hyvältä <3 :)
    Suomessa ei saa muuta kun pakastemarjoja kaupasta :(
    Milloon se kevät oikein tulee ?!

    VastaaPoista
  2. Se oli herkkuu!! Tännekin nyt tullut inhottavan kylmät ilmat, toivottavasta kohta tulisi sellanen kunnon lämpöaalto:)

    VastaaPoista
  3. Kuinka paljon toi sun vahtarivuosi maksoi kokonaisuudessaan ?
    Missä lukiossa opiskelet täällä turkusessa?
    Vaikuttaa siltä et oot viihtynyt tosi kivasti siellä, itellänikin on vaihtarivuosi edessä reilun vuoden päästä:)

    VastaaPoista