keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

races

Tänään on tasan 3kk siihen kun lopullisesti lennän kotia!! Onhan se kivaa, mutta toisaalta tyhmää :(

Chelttiksessä on tällä hetkellä races eli hevoskilpailut menossa.Täällä on ihan sairaasti turisteja ympäriltä Iso-Britanniaa ja myös ulkomailta. Tää on siis tosi iso tapahtuma (vissiin 50 000 ihmistä tänne tullut) ja kaikki on ihan sekaisin. Eilenkään salilla ei ollut ketään kun kaikki oli katsomassa niitä kisoja. Ne harvat ketkä oli salilla eivät todellaakaan treenanneet, vaan ne huusi päät punaisena telkkarin edessä kannustamassa omia suosikkihevosiaan. Ilmeisesti kaikki ovat myös lyöneet vetoa ja kaikki vedonlyönti paikat on ihan täynnä. Kaupunki on täynnä kaksikerroksisia busseja.

Joku random heppa siinä juoksee kuoleman kielissä, tässä voi tietysti mietti tykkääkö toi hevonen tosta niin paljon kun ihmiset...

 Täällä on myös kuninkaallisia katsomassa kisoja! Valitettavasti Kuningatar ei päässyt tulemaan, koska se toipuu vatsapöpöstä. Mutta muita on, esimerkiksi Princess Anne. Tulispa Kate, olisi siistiä nähdä se! Tosin mä en oo tonne raceihin menossa, mutta silti jos jotenkin sen näkisi :D Tää on myös tärkeä muotitapahtuma, BBC:n uutisissakin oli erikseen osio  näiden kisojen muotitunnelmille. Brittiläiseen tapaan kaiken maailman päähineitä on kaikilla VIP-vierailla ja muillakin.
Princess Anne ja tytär Zara Phillips. Tänään oli viel joku ihme Naisten Päivä, eli kaikki naiset oli ihan sekaisin hattujensa kanssa.
Äh, rasittavan ärsyttävää meidän koulussa. Meille tuli eilen kuulutus rehtorilta: "CODE 21!!" Mä olin jo ihan kauhuissani mikä se oikein on, mutta selvisi, että se tarkoittaa koulutarkastajien vierailua. Tänään siis opettajat oli ihan jäykkinä kauhusta, ja ne oli eilen olleet koululla johonkin 10pm asti siivoamassa ja muuta. Tai siis juu kiva mut chillatkaa vähän. Ja sit yhdessä kuulutuksessa eilen rehtori vielä sanoi: "Koittakaa nyt edes kerran käyttäytyä kunnolla!!". Tämän jälkeen yksi opettaja koitti selitellä että: "Ei me koiteta huijata niitä tarkastajia, me vain haluamme näyttää parhaat puolemme."


Tonjen äiti lähetti Norjasta herkkuja, jee!! Menenkin tästä parantamaan kipeytyneitä lihaksiani sängyn pohjalle, ja katsomaan Pretty Little Liars ja Smash <3

2 kommenttia: