maanantai 4. maaliskuuta 2013

mad monday


 Täsä taas vähän brittiläistä musaa, jota voitte kuunnella samalla kun luette :)


Hups.

Mää ja Tonje ollaan perustettu uusi läskeilysysteemi. Siihen kuuluu siis Mad Monday ja Fat Friday. Noi kaksi päivää viikossa on aina ne pahmmat (maanantaina shokki kouluun menosta, perjantaina ylirasitus viikosta), joten päätettiin et silloin saa syödä mitä tahansa niin paljon tahansa kuin haluaa ilman huonoa omatuntoa.

Tänään pistettiin toiminta käytäntöön. Koulun jälkeen suunnattiin Cafe Rougeen, joka on ehdottomasti maailman paras kahvilaravintola ikinä!! Ja ah, me molemmat syötiin pihvipatonki ja ranskalaisia. Siis ah, se pihvipatonki oli mun elämäni ihanin kokemus, totesin Tonjelle sen olevan maanpäällinen taivas. Ei kehdattu enää tilata siellä jäätelöä (joka on maailman parasta), joten päätettiin mennä piiitkästä aikaa shoppailemaan. Kauheesti ihania kesävaatteita kaupoissa! Mäkin ostin yhden paidan, mikä kyllä sopii paremmin kesään. Ostin sen sellasesta hippivintagesecondhand-liikkestä, jonka nimi on Rise.


Koska ei oltu läskeilty tarpeeksi Mad Mondayn mittapuulla, päätettiin mennä Cafe Neroon. Ja siellä jaettiin puoliksi sellanen suklaajuustokakku ja sellanen joku punasenpinkki vanilijakakku, nams! Meillä molemmilla on muuten ihan samat juustokakkutraumat, ollaan ennen luultu et se on oikeaa juustoa (niinku jotain emmentalia), ja siksi ollaan vihattu niitä maistamatta. Onneksi (tai kesäkunnon kannalta harmiksi) ollaan täällä löydetty tuo yhteinen rakkaus.
Aamutunnelmia Izilt :) mun reisilihakset ei kyl täsä pääse oikeuksiinsa, ne on valtaisat nykyään!!

Epätoivoisesti koitettiin tasapainottaa tätä päivää menemällä vielä salille, joka nyt kröhöm ei mennyt niin hyvin :D No ainakin jotain lihaskuntojutskia tehtiin, ja sitten mentiin höyrysaunaan. Kotona sitten odottikin jo illallinen...

Viikonloppu oli aika perus perjantaina oltiin Izziellä ja lauantaina mentiin kattomaan se Hannu ja Kerttu leffa. Ihan jees vaikka veri roiskuikin naamaan.  Ja sitten syötiin sitä kuuluisaa jätskiä Cafe Rouges. Kokattiin Tonjen kanssa lohta (vähän ongelmia kaasu-uunin kanssa) ja mentiin vielä katsomaan se Les Miserables, oli ihan sairaan hyvä mut tosi surullinen. Kaikki mut tuntevat varmaan arvaakin et itkin 3/4 ajasta :D

Pöö! Mutanaamio naamassa!!
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.... Taidan mennä nukkumaan, pus alla!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä! Kun koko ajan treenaatte, pitää joskus jotain syödäkin. Juustokakkujuttu oli hulvaton!

    VastaaPoista