perjantai 22. maaliskuuta 2013

pieni hermoromahdus

Tänään koulussa selvisi, että vieläkään jotkut ei olleet tajuneet että ollaan Tonjen kanssa vaihtareita. Yksi tyttö sanoi kauhuissaan et miten oot voinut tulla tänne ilman vanhempiasi, ja että se oli ollut viiden päivän leirillä vähän aikaa sitten ja ollut ihan hirvee ikävä kuulemma. Sitten ne vasta kauhistuu kun kuulee et mulla on kaksoissisko Amerikassa. Mut aika ärsyttävää on se, kun heti eka kysymys on et ollanko me identtisiä. Ja kun vastaan et ei niin sitten ne on vaan et huh no onneksi. Tai siis wtf, mitä se muka vaikuttaa siihen kuinka paljon Annaa ikävöin ollaanko me identtisiä vai ei? Ja ihan hirveetä kun kaikki alkaa siin ympärillä sit kyselemään et onko sulla ikävä sun perhettä niin tietty siinä nyt vähemmstäkin tulee tippa linssiin.

 Cheltenhamiin on nyt tullut kauhea myrsky, ja se koettelee mun hetkellisesti heikkoa mielenterveyttä. Mun ja Tonjen ikkuna nimittäin ei pysy kiinni kun tuulee. Kuullostaa pieneltä ongelmalta, mutta kun yöllä herää viiden minuutin välein siihen että ikkuna on auki ja jäätävän kylmä tuuli ja sade tulee sisään mun päälle niin se oikeesti rasittaa. Jossain kohtaa yötä yritin etsiä jotain millä sitoa/liimata/teipata/muurata/lukita sen ikkunan, ja en löytänyt mitään muuta kuin sukkikset niin niillä sitten taiteilin hienon systeemin josta on havainnollistava kuva tossa alapuolella. Siitä huolimatta tuulenpuuskan aikana ikkuna on  noin viiden senttimetrin raolla.

jep, jesaria en löytänyt
 Mutta onneksi nyt alkoi kahden viikon pääsiäisloma niin tulee vähän vaihtelua arkeen:) Tonje lähti tänään Lontooseen moikkaamaan siskoaan maanantaihin asti ja mä meen huomenna Izzielle. Ensi viikon torstainahan äiti ja isä tulee Lontooseen kanssa, ja ne tapaa Tonjenkin. Ja tänään on ihan kivojakin juttuja tapahtunut, mm. sain eilisestä median harjoituskokeesta (mikä on kuitenki periaattees oikee) niin Bn mikä on joku 8-9 vissiin! Lisäksi tänään meillä oli erityiskoulupäivä, joten ei oikeestaan ollut oikeita tunteja. Mä ja Tonje pelattiin kahta meidän luokkalaista poikaa ja kahta opettajaa vastaan Aliasta, eikä edes hävitty mitenkään kauheesti. Pitää kuitenkin ottaa huomioon et se on aika haastavaa selittää englanniksi ja muutenkaan ei tiedä melkein mitään sanoja.

Tällänen mä yleensä oon, energinen ja pirtee. Toivottavasti huomenna tälläinen fiilis :)
Ps. Ei tarvii huolia musta, varmaan tälläiset hetkelliset väsymyksen aiheuttamat ikäväkohtaukset on ihan normaaleja meille vaihtareille. Kyllä tästä hyvällä ruualla ylös noustaan. Ja huomenna on uusi päivä! :)

4 kommenttia:

  1. Kukkuu! Ikkunajuttu kuulostaa vähä hurjalta, mutta eläköön sukkahousut, ratkaisu lähes kaikkiin universumin ongelmiin.

    Ihmiset ei tosiaan ymmärrä kaksosista, kaksosena olemisesta tai kaksosten vanhempana olemisesta keskimäärin yhtään mitään.

    Ikävä tässä alkaa olla vähän itse kullakin. Oletan, että se johtuu siitä kun nyt siihen alkaa olla varaa. Jos esimerkiksi mä olisin alkanut istua ikävöimässä teitä vaikka 1.9. aktiivisesti 24/7 niinkyllä olis ollut ikävä talvi...no me nähdään ihan kohta onneksi, taas ja Annakin ihan pian!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi!(:
    http://my-life-my-rules-my-mistakes.blogspot.com

    VastaaPoista